REFORMFITT BLOG

Fagyasztási égés

Néha a fagyasztási égés önhibánkból történik. Nagyszerű pénzmegtakarítási módszer, ha az élelmiszerboltban vásárolt akciós húsokat lefagyasztja későbbre. Ez mindaddig, amíg ki nem húz egy fagyasztott steaket, […]

Vigyázat a teflonnal

Vigyázat a PTFE/teflon serpenyővel. Az eredeti tapadásmentes termék a Teflon volt, amelyet a DuPont védjegyzett az 1960-as évek elején. Politetrafluor-etilénnel vagy PTFE-vel kezelve. Ez egy vegyi […]

Szolanin mérgezés

Szolanin mérgezés kockázata. A konyhai biztonság fogalma túlmutat az edények anyagának kizárólagos figyelembevételén. A felhasznált alapanyagok kémiai és fizikai tulajdonságait is ismerni kell. Jó tudni, hogy […]

Titán serpenyőkészlet

Reform+ titán serpenyőkészlet. Az edények biztonsági jellemzőinek vizsgálata során a titán kiemelkedik, mint eredendően nem mérgező természetes fém. Ez megkönnyebbülés az egészségtudatos szakácsok számára, akik az […]

Megérdemli a legjobbat

Minden lelkes szakács megérdemli a legjobbat, egy megfelelő titán serpenyőt. A titánt már 1791-ben felfedezték. Rendkívül ellenálló a korrózióval szemben, kis súlya kivételes szilárdságot biztosít, így […]

Újrafelhasznált zsiradék

A kockázatok megértése. Ez a bejegyzés az újramelegített növényi olaj fogyasztás emberre gyakorolt ​​káros hatásait vizsgálja, és célja a közösségünk tudatosságának növelése. Az ismételt melegítésű étolaj […]