Néha a fagyasztási égés önhibánkból történik. Nagyszerű pénzmegtakarítási módszer, ha az élelmiszerboltban vásárolt akciós húsokat lefagyasztja későbbre. Ez mindaddig, amíg ki nem húz egy fagyasztott steaket, […]
Vigyázat a PTFE/teflon serpenyővel. Az eredeti tapadásmentes termék a Teflon volt, amelyet a DuPont védjegyzett az 1960-as évek elején. Politetrafluor-etilénnel vagy PTFE-vel kezelve. Ez egy vegyi […]
Szolanin mérgezés kockázata. A konyhai biztonság fogalma túlmutat az edények anyagának kizárólagos figyelembevételén. A felhasznált alapanyagok kémiai és fizikai tulajdonságait is ismerni kell. Jó tudni, hogy […]
Reform+ titán serpenyőkészlet. Az edények biztonsági jellemzőinek vizsgálata során a titán kiemelkedik, mint eredendően nem mérgező természetes fém. Ez megkönnyebbülés az egészségtudatos szakácsok számára, akik az […]
Minden lelkes szakács megérdemli a legjobbat, egy megfelelő titán serpenyőt. A titánt már 1791-ben felfedezték. Rendkívül ellenálló a korrózióval szemben, kis súlya kivételes szilárdságot biztosít, így […]
A kockázatok megértése. Ez a bejegyzés az újramelegített növényi olaj fogyasztás emberre gyakorolt káros hatásait vizsgálja, és célja a közösségünk tudatosságának növelése. Az ismételt melegítésű étolaj […]
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat.
Funkcionális
Always active
Az oldal megfelelő működéséhez szükséges, elengedhetetlen sütik.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statisztika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Az oldal látogatottságának elemzését segítő sütik (anonimizált).