Az élelmiszeripar sötét oldala: Amit tudni kell a feldolgozott élelmiszerekről Az élelmiszeripar számos olyan terméket állít elő, amelyek látszólag kényelmesek és ízletesek, de valójában komoly veszélyeket […]
Karácsonykor elcsendesedünk és felerősödnek a bennünk lévő hangok és érzelmek. Év közben alig van idő a csendre figyelni, rengeteg a feladat, a munka, a kötelesség − […]
Így maradhat biztonságban a konyhában. Gyakorolja ezeket a konyhai biztonsági szabályokat, hogy elkerülje a vágásokat, égési sérüléseket és az ételmérgezést. 1. Tanulja meg a kések használatát. […]
Néha a fagyasztási égés önhibánkból történik. Nagyszerű pénzmegtakarítási módszer, ha az élelmiszerboltban vásárolt akciós húsokat lefagyasztja későbbre. Ez mindaddig, amíg ki nem húz egy fagyasztott steaket, […]
Vigyázat a PTFE/teflon serpenyővel. Az eredeti tapadásmentes termék a Teflon volt, amelyet a DuPont védjegyzett az 1960-as évek elején. Politetrafluor-etilénnel vagy PTFE-vel kezelve. Ez egy vegyi […]
Szolanin mérgezés kockázata. A konyhai biztonság fogalma túlmutat az edények anyagának kizárólagos figyelembevételén. A felhasznált alapanyagok kémiai és fizikai tulajdonságait is ismerni kell. Jó tudni, hogy […]
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat.
Funkcionális
Always active
Az oldal megfelelő működéséhez szükséges, elengedhetetlen sütik.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statisztika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Az oldal látogatottságának elemzését segítő sütik (anonimizált).